DE POST Rețete Supe & Ciorbe

Reteta Borș rusesc de post

Borşul rusesc este o bunătate de ciorbiţă , uşor condimentată, acrișoara, proaspăta și revigoranta. Ideală în perioada de post.

Reteta Borș rusesc de post

Dificultate:BeginnerTimp de preparare: 30 de minuteTimp de coacere, fierbere, prăjire: 40 de minuteTimp de odihnire: minuteTimp total:1 oră 10 minutePorții:6-8 porții150:150 kcal Cel mai bun anotimp:Potrivită în orice anotimp

Description

Această rețetă oferă un borș bogat, plin de nutrienți și perfect pentru a vă încălzi în zilele reci de iarnă sau pentru a vă bucura de o masă hrănitoare în timpul postului.
Descoperă o rețetă autentică de borș rusesc, plin de culoare și savoare.
Această variantă tradițională de post îmbină legumele proaspete precum sfecla roșie, morcovii, țelina, cartofii și varza, completate cu aroma bogată a sucului de roșii și borsului. Condimentat cu ierburi proaspete și condimente, acest borș este o explozie de gusturi sănătoase și hrănitoare pentru întreaga familie.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. legumele se curata și se spală.
  2. morcovii, țelina, ceapa, ardeiul și păstârnacul se taie cuburi, sfecla se da prin răzătoarea mare, varza se taie fideluta, dovlecelul și cartofii cuburi mari.
  3. morcovii, țelina, ceapa, păstărnacul și sfecla roșie se s călesc 5 min in ulei.
  4. adaugăm varza si ardeiul si 2,5 litri de apa si se fierb 15 min.
  5. dupa ce a fiert 15 min se adaugă cartofii și după alte 10 min se adaugă dovleceii.
  6. se fierbe încă 5 min și adaugăm sucul de roșii și borșul fiert în prealabil.
  7. asezonam cu sare, piper și verdeața.

Notes

  • După ce adaugi toate legumele și celelalte ingrediente în oală, vei adăuga apă până când acestea sunt acoperite și ai obținut consistența dorită a borsului. Poți ajusta cantitatea de apă pe parcursul gătirii, în funcție de preferințele tale personale.
Cuvinte cheie:bors, ciorba, supa, legume, bors rusesc, sfecla

Daca v-a placut incercati si Supa cu galuste din gris

Viziteaza si http://retete-rapide.ro

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *