Borşul rusesc este o bunătate de ciorbiţă , uşor condimentată, acrișoara, proaspăta și revigoranta. Ideală în perioada de post.
Reteta Borș rusesc de post
Description
Această rețetă oferă un borș bogat, plin de nutrienți și perfect pentru a vă încălzi în zilele reci de iarnă sau pentru a vă bucura de o masă hrănitoare în timpul postului.
Descoperă o rețetă autentică de borș rusesc, plin de culoare și savoare.
Această variantă tradițională de post îmbină legumele proaspete precum sfecla roșie, morcovii, țelina, cartofii și varza, completate cu aroma bogată a sucului de roșii și borsului. Condimentat cu ierburi proaspete și condimente, acest borș este o explozie de gusturi sănătoase și hrănitoare pentru întreaga familie.
Ingrediente
Mod de preparare
- legumele se curata și se spală.
- morcovii, țelina, ceapa, ardeiul și păstârnacul se taie cuburi, sfecla se da prin răzătoarea mare, varza se taie fideluta, dovlecelul și cartofii cuburi mari.
- morcovii, țelina, ceapa, păstărnacul și sfecla roșie se s călesc 5 min in ulei.
- adaugăm varza si ardeiul si 2,5 litri de apa si se fierb 15 min.
- dupa ce a fiert 15 min se adaugă cartofii și după alte 10 min se adaugă dovleceii.
- se fierbe încă 5 min și adaugăm sucul de roșii și borșul fiert în prealabil.
- asezonam cu sare, piper și verdeața.
Notes
- După ce adaugi toate legumele și celelalte ingrediente în oală, vei adăuga apă până când acestea sunt acoperite și ai obținut consistența dorită a borsului. Poți ajusta cantitatea de apă pe parcursul gătirii, în funcție de preferințele tale personale.


Daca v-a placut incercati si Supa cu galuste din gris
Viziteaza si http://retete-rapide.ro

