Feluri Principale Garnituri

Reteta de Cartofi pisați cu parmezan si ceapa verde

Acești cartofi pisați sunt delicioși, cremoși și plini de arome, perfecți pentru a completa orice fel de mâncare! Am adăugat în compoziția lor parmezan si ceapa verde pentru un plus de savoare.

Cartofi pisați cu parmezan si codite ceapa verde

Dificultate:BeginnerTimp de preparare: 30 de minuteTimp de coacere, fierbere, prăjire: 40 de minuteTimp de odihnire: 40 de minuteTimp total: minutePorții:4 porțiiCalorii:300 kcal Cel mai bun anotimp:Potrivită în orice anotimp

Descriere

Descoperă delicioșii cartofi pisați cu parmezan și codițe de ceapă verde, o garnitură perfectă pentru a însoți orice fel de mâncare! Acești cartofi pisați sunt cremoși și aromati, iar adăugarea parmezanului și a cepei verzi aduce un plus de savoare și textură. O combinație perfectă între gustul bogat al parmezanului și prospețimea cepei verzi, această garnitură va transforma orice masă într-o experiență culinară de neuitat!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți potrivite.
  2. Puneți-i într-o oală mare cu apă sărată și fierbeți-i până când sunt moi, timp de aproximativ 15-20 de minute.
  3. Cât timp fierb cartofii, tocați fin codițele de ceapă verde
  4. Când cartofii sunt gata, scurgeți-i bine și puneți-i înapoi în oală.
  5. Puneți untul și folosind o furculiță, pisați cartofii până obțineți o textură păstoasă dar nu foarte fina
  6. Adăugați parmezanul ras și codițele de ceapă verde tocate fin în cartofii pisați și amestecați bine.
  7. Condimentați cu sare și piper, după gust, și continuați să amestecați până când toate ingredientele sunt bine încorporate și parmezanul s-a topit.

Nota

  • Serviți cartofii pisați cu parmezan și ceapă verde ca garnitură alături de friptură sau alt fel de mâncare preferată.
Cuvinte cheie:simpli, deliciosi, rapid

Daca va placut incercati si Reteta Rulou de pui cu spanac

Vizitati si http://retete-rapide.ro

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *