Feluri Principale Rețete

Friptură de vită cu sos de vin

Această rețetă simplă de carne de vită cu cartofi piure este o opțiune excelentă pentru o cină delicioasă și satisfăcătoare.

Friptura de vita cu sos de vin

Dificultate:BeginnerTimp de preparare: 30 de minuteTimp de coacere, fierbere, prăjire: 40 de minuteTimp de odihnire: 40 de minuteTimp total: minutePorții:4 porțiiCalorii:300 kcal Cel mai bun anotimp:Potrivită în orice anotimp

Descriere

Mai mult, friptura este însoțita de doua garnituri gustoase făcute rapid, ciuperci brune trase la tigaie cu usturoi și mărar și cartofi fierți pisați amestecați cu parmezan și codite de ceapa verde.
Preparați o friptură delicioasă de vită într-un sos aromat de vin roșu, perfectă pentru o cină elegantă sau o ocazie specială.
Aici gasiti reteta pentru cartofii aromati Reteta de Cartofi pisați cu parmezan si ceapa verde

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Începeți prin a condimenta bucățile de carne cu sare și piper, apoi lăsați-le timp de o oră la temperatura camerei pentru a se așeza aromele.
  2. Încingeți untul și uleiul într-o tigaie și adăugați bucățile de carne.
  3. Adăugați usturoiul, crenguțele de rozmarin și cimbru proaspăt și prăjiți carnea timp de 3-4 minute pe fiecare parte până când devine frumos rumenită.
  4. Turnați vinul roșu în tigaie și lăsați-l să fiarbă până când se reduce și capătă o consistență legată, formând un sos delicios.

Nota

  • Serviți friptura de vită cu sosul aromatic de vin roșu alături de garnitura preferată și bucurați-vă de o masă delicioasă și rafinată!
Cuvinte cheie:vita, vin, sos, carne vita, vrabioara vita.

Daca v-a placut incercati si Burger de vită cu sos Cheddar

Vizitati si http://retete-rapide.ro

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. […] Daca v-a placut incercati si Friptură de vită cu sos de vin […]

  2. […] Daca v-a placut incercati si Friptură de vită cu sos de vin […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *